Världens bästa Djamâ´at-ut-Tablîgh

Vissa Salafiyyûn-bröder visade mig ett uttalande från Shaykh Abû Bakr al-Djazâ’irî vari han säger:

”Jag svär vid Allâh att det inte finns någon grupp i den islamiska världen som kallar till islam och förbättrar individer bättre än Djamâ´at-ut-Tablîgh.”

Så svär Abû Bakr denna syndiga svordom och att det inte finns någon grupp i den islamiska världen som är bättre än Djamâ´at-ut-Tablîgh.

Jag trodde dessvärre aldrig att du, Abû Bakr, skulle bli så försakad. Du föredrar Djamâ´at-ut-Tablîgh som är Sûfiyyah, gravdyrkare, mytologer, Deobandiyyah och avgudadyrkare framför Salafiyyahs Tawhîd-lära. Vet du inte att den här gruppens grundares grav ligger i moskén? Vet du inte att de sitter vid Sûfiyyahs gravar och ber dem om inspirationer? Vet du inte att Djamâ´at-ut-Tablîgh är baserade på fyra Sûfî-orden? Vet du inte att de hatar Tawhîds folk? Hör du inte din Herre säga till profeten (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam):

وَلَقَدْ أُوحِيَ إِلَيْكَ وَإِلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكَ لَئِنْ أَشْرَكْتَ لَيَحْبَطَنَّ عَمَلُكَ وَلَتَكُونَنَّ مِنَ الْخَاسِرِينَ

”Men det har uppenbarats för dig liksom för dina föregångare att om någon avgudar vid Allâhs sida skall allt vad han har åstadkommit [i denna värld] gå om intet och [i nästa liv] skall han höra till förlorarna.”?1

Hör du inte din Herre säga till Sin profet (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam):

فَلَا تَدْعُ مَعَ اللَّهِ إِلَهًا آخَرَ فَتَكُونَ مِنَ الْمُعَذَّبِينَ

”Anropa därför inte en annan gud vid sidan av Allâh; i annat fall kommer du att höra till dem som skall straffas.”?2

Djâbir! Fruktar du inte Allâh när du påstår en sådan sak? Du svär vid det också alltmedan du krigar mot Tawhîds lära i Tawhîds stad i Tawhîds land som Allâhs sändebuds (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) utvandrade till och Tawhîds sändebud. Du påstår att du har tolkat Allâhs skrift. Drog du ingen lärdom av Qur’ânens varning för avguderiet och dess kall till Tawhîd? Skall du inte ångra dig, Djâbir? Dör du i det tillståndet garanterar jag dig att ditt möte med Allâh kommer att bli svårt. Ångra dig inför Allâh innan det är för sent. Om du reagerar högfärdig och vägrar ångra dig anser jag att det är kört för din del.

Skrivet av en som vill dig väl och ser efter dig

Ahmad bin Yahyâ an-Nadjmî

1424-04-04/2003-06-04

139:65

226:213