Tröga Ahl-us-Sunnah och aktiva Ahl-ul-Bid´ah

Du kan se hur Ahl-us-Sunnah har perioder när de är uttråkade och passiva tvärtemot Ahl-ul-Bid´a som inte får nog av att sprida sina falskheter på alla möjliga sätt och vis. De ljuger, förskönar sin falskhet och gör det ena och det andra:

وَكَذَلِكَ جَعَلْنَا لِكُلِّ نِبِيٍّ عَدُوًّا شَيَاطِينَ الإِنسِ وَالْجِنِّ يُوحِي بَعْضُهُمْ إِلَى بَعْضٍ زُخْرُفَ الْقَوْلِ غُرُورًا وَلَوْ شَاء رَبُّكَ مَا فَعَلُوهُ فَذَرْهُمْ وَمَا يَفْتَرُونَ

”Så har Vi också låtit varje profet mötas av fiendskap från de onda krafterna bland människor och djinner, som viskar fagra ord i varandras öron för att förvirra och vilseleda. Hade det varit din Herres vilja skulle de inte ha gjort detta; låt dem därför hållas med sina påfund!”1

De lägger ned en mycket stor vikt vid att försköna falskheten och framför allt i dag när det finns onda och prövande medel att göra det med – tidningar, tidskrifter, television, internet och allt möjligt. De är oerhört flitiga just nu. Alla deras pilar är riktade mot sanningen och människorna som håller fast vid sanningen och Sunnah och människorna som håller fast vid Sunnah. Nu har de tillgång till medel som inte fanns förr. De, och i synnerhet Râfidhah, tar skydd bakom väst som USA och Storbritannien.

Bara Allâh vet hur mycket Râfidhah har vållat muslimerna skada, ondska, död och prövningar. De anser det vara lovligt att ta muslimernas liv och egendomar. De gör Takfîr på följeslagarna och hatar dem (radhiya Allâhu ´anhum) oerhört mycket. De gör Takfîr på Ahl-us-Sunnah och hatar dem oerhört mycket. De väntar bara på rätt tillfälle. Så fort de får chansen angriper de dem och börjar döda dem, vanhedra dem och plundra dem. Ty de anser att hela universumet och de båda liven är deras.

16:112