Terrorism är en dödlig sjukdom

Terrorismen är enligt alla dess begrepp en dödlig sjukdom, en fördömd karaktär och en fruktansvärd katastrof som har drabbat hela världen. I varje land har den sin form, sina skäl, sina konsekvenser och sitt motgift beroende på landets typ av lagar, system, seder, traditioner, islam, karaktärer och värderingar.

Jag skall nöja mig med att skriva om behandlingsmetoden mot terrorismen och vem som är skyldig att behandla den.

Innan jag går in i ämnet vill jag påminna om en sak som alla människor redan vet. Inga lustfyllda människor med perversa karaktärer orsakar någon som helst typ av terrorism i det här landet Saudiarabien utan att Allâh låter landet och dess medborgare segra och terroristerna lida det värsta nederlaget. De tidigare terroristattentaten är det bästa beviset för det jag säger.