Ta bort skulpturerna och ta av dig slipsen

al-Albânî: Jag vill veta vem som är mannen i det här huset. Är det den där mannen?

Publik: Ja.

al-Albânî: Jag påminner dig och råder dig att du måste ta bort dessa skulpturer. Det verkar som att du vet det, men du försöker komma undan. Det räcker inte att du vet.

Vad sägs om att du gör som mannen som jag träffade i Storbritannien? Det var Ramadhân. Vi åkte för att besöka honom. Han bodde cirka 120 km från London. Han var muslim och hade skägg. Han betraktade sig själv som en kallare till islam. Han var pakistanier eller indier. Hans arabiska var helt okej. Inför Iftâr började jag tala med honom. Jag såg att han hade en muslimsk personlighet. Men han hade på sig slips och kavaj. Han var klädd som engelsmännen, fast med skägg. Efter att jag hade talat med honom insåg jag att han var en bra muslim. Jag rådde honom och sade att han måste ta av sig slipsen eftersom det är en liknelse av de otrogna. Han tog av den direkt. Jag vill att du gör samma sak. Han tog av sig slipsen och kastade den på golvet.