Studier vid Îmân-universitetet för att få uppehållstillstånd

Fråga: Vissa råder utländska bröder att studera vid Îmân-universitetet för att få uppehållstillstånd.

Svar: Jag rekommenderar inte det. Ty ´Abdul-Karîm Zaydân kommer att komma till dig, slätrakad och iklädd slips och byxor. Du kan inte se skillnaden mellan honom och en kristen1. Detsamma gäller andra som liknar ´Abdul-Karîm Zaydân. Ahl-us-Sunnah som ´Abdullâh al-Hâshidî har gått vilse så. Jag rekommenderar alltså inte att man studerar vid det universitetet.

Jag är förvånad hur de låter att man studerar vid Îmân-universitetet och ger studiebidrag medan de bara tillåter studier i Dammâdj via tillstånd från ambassader. Men vi härdar – må Allâh välsigna de befintliga.

1Jag har fördömts för dessa ord men jag säger dem ändå mot din vilja, din fördömande människa! Jag menar inte att han är kristen. Jag menar att han liknar en kristen.