Rösta på islamisterna

Angående väljarna, så anser jag att man måste rösta på islamisterna som behagas av att ha hamnat i denna undergång. Mitt resonemang här är att man skall avvärja en större nackdel med en mindre sådan. Deras befintlighet i parlamentet är trots allt mildare än att andra partiers anhängare (som kommunister, baathanhängare och ateister) är där. Således rådde jag våra bröder att rösta på islamisternas kandidater. Ni har säkert läst att islamisterna utgör majoriteten i parlamentet nu. Jag tror dock inte att de kommer att ändra på något i parlamentet. Därför anser jag att kandidaten är som profeten (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) sade:

”Den lärde som inte lever som han lär är som ett stearinljus; det bränner sig själv och lyser upp andra.”

Kandidaten bränner sig själv och förser kanske andra med lite ljus. Resultatet är dock att ljuset till sist brinner upp och förlorar allt ljus. Så ser jag på frågan.