Råd till mannen som inte kan få nog av samlag

Fråga: Jag är en 32-årig man från Arabemiraten. Mitt problem är att jag är mycket upphetsad. Min fru klarar inte av att släcka min lust då jag kräver samlag mer än fem gånger om dagen. Det är något hon inte klarar av eftersom hon ibland är sjuk eller trött. Jag är en ung man och fruktar för mig själv och jag saknar pengar och hushåll för att gifta mig med en till. Jag har fått rådet att fasta, dock förgäves. Vad råder ni mig? Jag tänker på detta dag och natt och till och med under bönen.

Svar: Jag råder dig att arbeta med ett arbete som sysselsätter dig och tröttar ut dig och att du fastar. Ett fysiskt arbete är först och främst hälsosamt för dig. För det andra försvagar det din sexuella drift. Därtill skall du fasta. Det råder inga tvivel om att fastan påverkar. Den fullkomligaste skapelsen, Muhammad (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam), hänvisade till den. Om du provar arbeta med ett jobb som verkligen tar på kroppen, fastar mycket och trappar ned på maten som bidrar med sexlusten, kommer lusten att sjunka.