Oskyldigt anklagade pga. idiotisk terrorism

Vi lever ett tryggt liv i vårt land. Enligt gärningsmännen var dessa plötsliga sprängattentat först avsedda mot självaste otron. Sedermera har de eskalerat och gör numera ingen skillnad på tryggade människor och fotgängare på gatan. Alltså har illdåden blivit oerhört farliga varför olika samhällsgrupper måste samarbeta för att klarlägga ondskan och samarbeta med myndigheterna för att kväva alla som vill sprida fördärv i landet.

Alla som tänker på att göra dessa handlingar ska tänka på konsekvenserna. Vem är det som gagnas av dem? Medför dessa handlingar säkerhet? Blir livskvaliteten bättre? Blir det religiösa livet bättre? Eller kommer dessa dårars syndiga och idiotiska illdåd leda till att religiösa muslimer blir oskyldigt anklagade för saker de inte begått?

Jag råder alla som har kontakt med dessa människor eller gör Takfîr liksom de gör att ångra sig inför Allâh (djalla wa ´alâ). Dessa incidenter som händer nära oss handlar om att hem raseras, liv släcks och heder kränks. En förnedring utropas av folk som inte alls tar hänsyn till de troende.