Neutralisera din melodiska ringsignal

al-Albânî: Du nämnde nyligen en ledare. Jag vill gå in på en sak som jag förmodligen aldrig har nämnt förr. Är jag en ledare enligt dig? Nej, jag är ingen ledare.

[Ringsignalen ”Happy birthday to you” lyder]

al-Albânî: Vad är detta för något?

Inlägg: Detta är ett av felen som finns i hemmen.

al-Albânî: Den måste tas till urmakaren. När vi förr brukade gå in i en moské, kände vi vissa av dem som höll i den. När imamen läste en hög bön och reciterade verser som fördömer de otrogna liksom:

لَّقَدْ كَفَرَ الَّذِينَ قَالُواْ إِنَّ اللّهَ ثَالِثُ ثَلاَثَةٍ

”De som säger: ”Allâh är den tredje av ett tretal” hädar.”1

kunde klockslagen från Big Ben i London lyda ovanför hans huvud. Vissa klockor spelar först en melodi och därefter lyder kyrkklockorna ”Ding Dong”. Hur kan det gå ihop? Detta bevisar muslimernas försumlighet. Jag brukade ta ned klockan och neutralisera klockljudet. Jag gjorde det till och med i Qubâ’-moskén. Tyvärr upprepas saker och ting. De sade att de aldrig hade hört något liknande. Hur många lärda har inte bett i den moskén! Sammanfattningsvis är det obligatoriskt att neutralisera den ringsignalen.

15:73