Kvinnans uppgift är att ta hand om hemmet och barnen

Att kvinnan går ut hemifrån och arbetar tillsammans med män medför väldiga nackdelar och en stor ondska.

Först och främst får kvinnan göra något som hon inte klarar av. Kvinnan klarar inte av mannens arbete. Hon får sin månadsperiod. Hon ligger i barnsäng. Hon blir gravid. Hon klarar inte av att arbeta i solen tillsammans med mannen. Hon klarar inte av den höga hettan och stränga kylan. Hon klarar inte av att resa som en man. Trots det säger de att kvinnan skall resa ensam. I dag sitter kvinnan på kontoret under hela dagen. Hon arbetar med män som om hon är en man. Kvinnan arbetar i fabrik. Hon arbetar inte mindre än mannen. Detta förtär kvinnan. Det förpliktigar henne något hon inte klarar av. Det är en väldig nackdel.

För det andra går hemmet under. Ingen finns i hemmet för att ta hand om det. Hemmet är i behov av en kvinnas arbete. Vem skall arbeta i hemmet om hon går ut ur det? Ingen kan göra en kvinnas arbete i hemmet. Männen gör inte kvinnornas arbeten i hemmet. Kvinnorna gör inte männens arbeten utomhus. Allâh har gett var och en lämpliga uppgifter.

Men dessa människors hjärtan är bak-och-fram och därför är deras tänk också bak-och-fram. De är blinda. När kvinnan går ut förstörs hemmet som Allâh har låtit vara hennes plats. Allâh har låtit hemmet vara ett bo däri barnen bor. Mannen kommer dit efter sitt arbetspass. Om mannen kommer hem efter arbetet och hittar ett tomt och stökigt hem försämras hans tillstånd. Detta påverkar hans psyke negativt. Den största förstörelsen påverkar dock barnen. Vem är hemma för att uppfostra barnen? Barnen lämnas utan någon som uppfostrar dem. De växer upp som djur och knuffas till andra människor som skall uppfostra dem. Dessa människor har ingen kärlek till barnen. De bryr sig inte om dem. Det rör dem inte i ryggen huruvida barnen blir bra eller dåliga eftersom de inte är deras barn.

Skall de kanske skicka dem till dagis? Det är ännu värre. Barnen har endast modern som skall uppfostra dem och mata dem. Detta är uppgiften som Allâh har skapat henne för.