Inte Salafiyyûn som ligger bakom terrorismen i Europa

Angående dagens terrorister som tar på sig sprängämnen eller kör sprängladdade bilar och sedan spränger sig själva bland folkmassor, så är det ett bedrägeri som har inget med islam att göra. Islam godkänner inte den handlingen. Dagens självmordsattentat i Storbritannien och andra länder utförs och planeras av Takfîriyyûn Khawâridj som fördömdes av sändebudet (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) när han sade:

”I slutet av tiden kommer det komma ett folk. De har små tänder och tunna drömmar. De talar enligt den främsta skapelsens tal, men de tränger ut ur islam på samma sätt som pilen tränger igenom bytet. Deras tro kommer inte längre ned än deras strupar. Döda dem var ni än råkar på dem. Han som dödar dem kommer sannerligen att belönas på Domedagen.”

”De är de värsta stupade som har stupat under himlen och de bästa stupade är de som Eldens invånares hundar har dödat. De var muslimer men blev otrogna.”

”Döda dem var ni är hittar dem.”

”Eldens hundar.”

Att de tränger igenom religionen betyder att de hamnar på andra sidan; de går ut ur religionen utan att något från den blir kvar på dem.

Baserat på detta vet man att islam har inget med dessa dumma och våghalsiga illdåd att göra. Gärningsmännen och deras illdåd måste fördömas. De som anklagar Salafiyyûn som följer Qur’ânen, Sunnah och följeslagarnas metodik för sprängattentat i Storbritannien och andra länder som resulterar med mord, förstörelse, blodbad, terror och uppror mot landet är i själva verket de som ligger bakom dessa synder som de vill tillskriva andra. Dessa människor är al-Qâ´idah som följer Usâmah bin Lâdin, al-Mas´arî, Sa´d al-Faqîh och deras jämlikar. Dessa människor har fått sin uppfostran från böcker skrivna av tänkare såsom Sayyid Qutb och hans jämlikar som har felaktiga metodiker och gör orättvist Takfîr på muslimerna.