al-Wâdi´îs råd till Salafiyyûn om Hizbiyyûns propaganda

Efter att ha läst ash-Shâyidjîs bok ”al-Khutût al-´Arîdhah fî Ad´iyâ’-is-Salafiyyah” insåg jag att han är en trotsig syndare som inte bryr sig om islam, muslimerna och lögner om kallarna till Allâhs religion. Detta insåg jag innan jag läste vår broder Fâlih bin Djabrs avvisning av honom. Må Allâh belöna honom väl. Han citerade honom från tidningar och tidskrifter. Det framgår att mannen är en trotsig syndare i ett litet format. Man skall varken bero på honom eller hans böcker. Han är kanske skickad av Satan. Jag överdriver inte. Beviset för det är att Hizbiyyûn härifrån fjäskade för vicepresidenten ´Alî Sâlim al-Baydh. al-Ikhwân al-Muslimûn och andra fjäskade för honom. Samtidigt var Ahl-us-Sunnah stabila; en kommunist är en kommunist och hedning – då och alltid.

Fortsätt med ert kall. Dessa böcker och flygblad kommer bara att hjälpa Allâhs sändebuds (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) Sunnah. Våra bröder är ålagda att besöka sina bröder och få dem att känna sig bekväma, ehuru det bara är en månads vistelse, för att hjälpa sina bröder från Ahl-us-Sunnah. Tappa inte hoppet. Bry er inte om vad som sägs. Ni har rätt. Sanningen kommer fram förr eller senare. Herren säger i Sin ädla skrift:

بَلْ نَقْذِفُ بِالْحَقِّ عَلَى الْبَاطِلِ فَيَدْمَغُهُ فَإِذَا هُوَ زَاهِقٌ

”Nej, Vi slungar sanningen mot lögnen så att alla falska [påståenden eftertryckligt] vederläggs, och så tynar [lögnen] bort och dör.”1

وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا

”Och säg: ”Sanningen har kommit och då har lögnen vikit; ja, lögnen är dömd att vika!”2

Ni har rätt. Alla dessa lögner och falskheter kommer att upphöra förr eller senare. Vi talar om för Hizbiyyûn att vi inte bryr oss om deras skrifter, verk, predikan eller samlingar. Vi bryr oss inte. Vi håller bara hårdare fast vid Allâhs sändebuds (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) Sunnah. De skriar bara för att de ser hur människorna har börjat lita på er och känner sig bekväma med ert kall. Ni är i ett bra tillstånd. Må Allâh belöna er väl.

121:18

217:81