al-Qaradhâwî tycker att många grupper är positivt

al-Qaradhâwî skriver i flera av sina böcker att de många islamiska grupperna tyder på en islamisk sundhet. Sundhet? Vad är beviset för det du säger? Det är USA och islams fiender som har planerat grupperingarna. De hade aldrig hjälpt oss med det om de inte hade tjänat på det. Dollar i miljardbelopp investeras i samband med val.

Författaren till ”Fiqh-uz-Zakâh”! Jag utmanar dig i att hämta ett enda bevis som tillåter flera grupper. Vad gäller oss, så skall du bara lyssna. Lyssna! Sändebudet (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) sade:

”Allâhs hand är med samlingen.”

Han sade inte:

”Allâhs hand är med samlingarna.”

”Den som lämnar samlingen med en spann och dör, dör den hedniska tidens död.”

Han sade inte:

”Den som lämnar samlingarna med en spann och dör, dör den hedniska tidens död.”

Hudhayfah (radhiya Allâhu ´anh) sade till profeten (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam): ”Om det inte finns någon ledare eller samling då?” Han sade inte: ”Om det inte finns någon ledare eller några samlingar då?”

Ge mig en hadîth som nämner flera grupper. Allâh (´azza wa djall) sade:

وَاعْتَصِمُواْ بِحَبْلِ اللّهِ جَمِيعًا وَلاَ تَفَرَّقُواْ

”Och grip alla med ett fast grepp om Allâh räddningslina och låt er inte splittras!”1

إِنَّ الَّذِينَ فَرَّقُواْ دِينَهُمْ وَكَانُواْ شِيَعًا لَّسْتَ مِنْهُمْ فِي شَيْءٍ

”Du har inte ansvar för dem som ger upphov till splittring i sin religion och bildar sekter.”2

وَأَنَّ هَذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلاَ تَتَّبِعُواْ السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ ذَلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ

”Detta är Min väg, en rak [väg]; följ den och följ inte [andra] vägar; annars kan ni förlora Hans väg ur sikte!” Detta är vad Han befaller er; så att ni fruktar Honom.”3

وَإِنَّ هَذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّكُمْ فَاتَّقُونِ

”Detta ert samfund är i sanning ett samfund och Jag är er Herre. Frukta därför Mig!”

Det är obligatoriskt, obligatoriskt, obligatoriskt att Yûsuf al-Qaradhâwî förbjuds att tala till dess att en psykolog undersöker honom. Det finns en risk att islams fiender har hjärntvättat honom. Han har blivit galen. Även al-Qaradhâwîs jämlikar, som az-Zindânî, måste förbjudas att tala.

Ahl-us-Sunnah! Ni är skyldiga att lovprisa Allâh (´azza wa djall). Människorna vet vilka ni är. De vet att ni är trovärdiga. De känner till ert kall. De känner till er uppriktighet och att ni kallar till Allâh utan att vilja ha någon belöning eller något tack från människorna. Det är obligatoriskt att ni lovprisar Allâh. Det är obligatoriskt att ni verkligen är avhållsamma.

13:103

26:159

36:153