al-Ikhwân al-Muslimûn vill inte ha något islamiskt land – de vill ha pengar!

Domaren Muhammad Qatrân kom till mig och sade: ”Abû ´Abdir-Rahmân! Vi vill ha ett islamiskt land och vi vill att du går i täten för det.” Jag sade: ”Vill ni ha ett islamiskt land när ni är blandade?” Han sade: ”Vi är beredda på att filtrera dem och lämna blandningen. Vi vill ha rättfärdiga män som utropar det islamiska landet.” Jag sade: ”Det är en fantasi som dock kan bli en verklighet om befolkningen förstår sig på Allâhs religion.” Domaren Muhammad lämnade mig. En lång tid efteråt kom domaren Hilâl al-Kabûdî, Yahyâ al-Bishâmî, Muhammad as-Sâdiq och Sulaymân al-Farih som de följer efter för att han är en klanledare. För övrigt är även klanledarna ett gäng stackare. De är bara papegojor som bara säger det som sägs till dem. De kom till mig och sade: ”Abû ´Abdir-Rahmân! Vi vill ha ett islamiskt land.” Jag sade: ”Hur får man det då?” De sade: ”Via val.” Jag sade: ”Val är förbjudna.” De sade: ”Det är sant, men vi måste rösta.” Jag sade: ”Om ´Alî ´Abdullâh Sâlih inte går med på det då?” De sade: ”Då krigar vi mot honom.” Skall ni kriga mot ´Alî ´Abdullâh Sâlih? Struntprat! De bryr sig inte om något islamiskt land. De bryr sig om Bosnien och Hercegovina så att plånböckerna kan bli fulla och använder sig av versen:

وَالْعَامِلِينَ عَلَيْهَا

”… och för dem som har hand om insamlandet av dem…”1

al-Ikhwân al-Muslimûn är en maskin som bara samlar pengar och försöker utnyttja varenda tillfälle. Vår poäng är att al-Ikhwân al-Muslimûns lärda inte håller fast vid Qur’ânen. Jag utmanar varenda en att nämna en av deras lärda som håller sig till Qur’ânen och Sunnah.

19:60