al-Fawzân varnar för att citeras

Fråga: Det dyker upp väldiga kuriosum under era lektioner. Det finns människor som inte känner till dem. Vid vissa tillfällen framför jag dem från er. Exempel på dem är den berättigades drömmar om Allâh och att frasen ”Allâhumma salli ´alâ Muhammad wa ´alâ âli Muhammad…” kan ersätta Salawât Ibrâhîmiyyah i den sista Tashahhud. Är det fel att göra så?

Svar: Jag har inte alls sagt att frasen ”Allâhumma salli ´alâ Muhammad wa ´alâ âli Muhammad…” kan ersätta Salawât Ibrâhîmiyyah. Det lärde sändebudet (sallâ Allâhu ´alayhi wa sallam) sina följeslagare. Det är ett krav.

Angående att du säger att jag säger det ena och det andra, tillåter jag inte det. Ge dem hela kassettbandet så att de kan lyssna på hela kassettbandet och min egen röst. Jag tillåter dock inte att du framför mitt tal då du kan göra fel i citatet eller citera mig otillräckligt. Om du vill belönas och gagna folk, skall du dela ut kassettbanden i sina fulla mått.