Skillnaden mellan Salafiyyahs kall och Hizbiyyahs kall

Lov och pris tillkommer Allâh för att organisationen al-Hikmah har visat sitt rätta ansikte och att de är al-Ikhwân al-Muslimûns handdukar. De är handdukar som man torkar sig med. När något smutsigt kommer på ansiktet torkar man bort det med dem. De är alltså al-Ikhwân al-Muslimûns handdukar. Det har blivit känt nu.

Sedan kommer en försumlig, försumlig, försumlig person och säger:

”Abû ´Abdir-Rahmân! Du tror på att Allâh har rest Sig över Sin tron. Även de tror på att Allâh har rest Sig över Sin tron. Abû ´Abdir-Rahmân! Du tror på att monoteisterna skall lämna helvetet. Även de tror på att monoteisterna skall lämna helvetet. Abû ´Abdir-Rahmân! Ni varnar för Sûfiyyah. Även de varnar för Sûfiyyah.”

Stackaren vet dock inte att de endast talar inom Hizbiyyahs tillåtna gränser tvärtemot dig, Sunnî, som säger det som behagar din Herre:

ادْعُ إِلِى سَبِيلِ رَبِّكَ بِالْحِكْمَةِ وَالْمَوْعِظَةِ الْحَسَنَةِ

”Kalla med kloka och goda ord att följa din Herres väg.”1

Du i egenskapen av en Sunnî kallar till din Herres väg medan de kallar till sekten.

116:125