De troende går inte på Ahl-ul-Bid´ahs lektioner

Jag råder den muslimska ungdomen att inte gå till innovatörernas organisationer. Det enda han kommer att höra där är förtal av de förträffliga lärda. Jag varnar också för närvaro vid deras föreläsningar. Allâh berömde Sina slavar och sade:

وَالَّذِينَ لَا يَشْهَدُونَ الزُّورَ وَإِذَا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا كِرَامًا

”De som inte vittnar falskt och som, när de träffar på [människor inbegripna i] lättsinnigt tal, går vidare med värdighet.”1

Vad beträffar att han förtalar al-Wâdi´î, så låt honom göra det. De i Sa´dah förtalar mig och de bor precis bredvid mig. Detsamma gör tidskriften al-Furqân och andra. Jag förtjänar att förtalas. Vem är jag? Vem är jag för att försvara mig själv? Jag är en person som kan något och är okunnig om något annat. Jag har synder. Jag råder er att inte distraheras. Jag råder varenda en som hör det kassettbandet att inte sysselsätta sig själv med att försvara al-Wâdi´î. Jag bryr mig inte om vad som sägs om mig. Jag vet att jag har många synder. Jag ber Allâh att Han förlåter dem och döljer mig.

125:72